Assalamu'alaikum Para Santri~
Dipublikasikan tanggal 14 Mar 2017

Original song by Chirstina Perri
Cover By Ndruw

Audio Produced Mixed & Mastered By Tung2 @tung2 Home Studio
Kendang By Julian
Bass By Fahmi
Video made by Neverend Movie Studio
Cameramen By : Imzdarocka, Ndruw, nitha tha tha (intro)
Artis : Dianova

Thank for Watch like and subscribe



Jar of hearts-jak balen (cover jawa)

kowe ngerti aku ora bakal balen
mergane aku wes wegah
aku wes dudu sopo sopomu meneh
aku wes kadung kelangan

ajar urip
setengah mati
saiki kowe ngajak balen

mbok pikir kowe sopo
onone gawe loro
wes tak nehi ati
malah ngeloro ati
kowe sesuk bakal ngerti
ngerti sik mbok lakoni
rasah teko meneh
mbok pikir kowe sopo

tak rungu kowe tekon tekon
tekon tentang uripku
nanging aku wes move on
nggo balen karo sliramu

ajar urip
setengah mati
saiki kowe ngajak balen

mbok pikir kowe sopo
onone gawe loro
wes tak nehi ati
malah ngeloro ati
kowe sesuk bakal ngerti
ngerti sik mbok lakoni
rasah teko meneh
mbok pikir kowe sopo

dik butuh wektu nggonku nggo mari
elingo dek mbiyen coromu nresnani
yen mbiyen ra nekat tak ambung lambemu
mergane kowe wis mblenjani
kowe teko aku wegah balen

mbok pikir kowe sopo
onone gawe loro
wes tak nehi ati
malah ngeloro ati
kowe sesuk bakal ngerti
ngerti sik mbok lakoni
rasah teko meneh
mbok pikir kowe sopo

mbok pikir kowe sopo
onone gawe loro
wes tak nehi ati
malah ngeloro ati
kowe sesuk bakal ngerti
ngerti sik mbok lakoni
rasah teko meneh
rasah teko meneh

mbok pikir kowe sopo
mbok pikir kowe sopo
mbok pikir kowe sopo

Post A Comment: