Assalamu'alaikum Para Santri~
Lyrics Ojo Lunga

Chorus :
Wes to ojo Lunga, Nang negara liya
Tetep nang kene, Ngancani aku ae
Ketiwas ati Loro, koyone ra sepira
Mending nang kene, kumpul sak kluargane 

Verse : 
Yen bendinane aku tetep nang omah 
Raiso polah-polah pancet rejekiku
Mangkane aku pengen metu ko omah
Niati nggolek nafkah nang negara liya

Kenopo awakmu ora ngerti , aku ancen ra ngerti 
Padahal wes tak kandani , aku tetep ra ngerti 
Opo awakmu lali , rasane ditinggal suwengi 
Seiki kon malah ape lunga , aku pe nggolek dunyo
Dunyo mbok gawe apa , yo jelas gawe riko , dunyomu ra ketampa , seng ana atiku nelongso

Chorus : 
Wes to ojo Lunga, Nang negara liya
Tetep nang kene, Ngancani aku ae
Ketiwas ati Loro, koyone ra sepira
Mending nang kene, kumpul sak kluargane 

Verse : 
Tahun-tahunan aku ra ndue omah 
Raiso tuku tanah , kakehan utangku 
Mangkane aku pengen metu ko omah
Niati nggolek nafkah nang negara liya

Kenopo awakmu ora ngerti , aku ancen ra ngerti 
Padahal wes tak kandani , aku tetep ra ngerti 
Opo awakmu lali , rasane ditinggal suwengi 
Saiki kon malah ape lunga , aku pe nggolek dunyo 
Dunyo mbok gawe apa , yo jelas gawe riko , dunyomu ra ketampa , seng ana atiku nelongso 

Chorus : 
Wes to ojo Lunga, Nang negara liya
Tetep nang kene, Ngancani aku ae
Ketiwas ati Loro, koyone ra sepira
Mending nang kene, kumpul sak kluargane 

Bridge ; 
Yowis nek ancen ra oleh 
Ora pengen lunga maneh 
Ora ngoyo nggolek sugih 
Seng Penting ati ayem waras kabeh
Rejeki uwes dipanci 
Ora ngiro riwa-riwi
Ra usah ngoyo nggoleki 
seng Penting di syukuri di nikmati

Chorus : 
Wes to ojo Lunga, Nang negara liya
Tetep nang kene, Ngancani aku ae
Ketiwas ati Loro, koyone ra sepira
Mending nang kene, kumpul sak kluargane (2x)

Wes ojo lunga Nang negara liya
Wes ojo lunga 
Ngancani aku ae

Wes ojo lunga kancani kula
Wes ojo lunga 
Kumpul sak Kluargane
__________________________
Sebuah karya bersama rekan-rekan Instagram untuk
Gamelawan (@gamelawan)

Director Awan

Producer PANDAWA5 PRODUCTION

Singer Dytha (dytha_linciorha)

Initiator Tohar (@area_foto_art)

Translator 1 Evy (@evynlaila_)
Translator 2 Naya (@bhuminayaka)

Cameraman Fendy (@mae_fendy)

Make-up Evy (@evynlaila_)

Talent Tohar (@area_foto_art)
Tina (@yess_anit)
Aidi (@kangaidi)
A'at 

Editor Kholis

Thanks to Moon Cafe (@mooncafe_lmg)
Mahmud Junaidi
Faiz Monroe (@faizmonroe)




Musisi muda berbakat AftaRiswanda : https://www.instagram.com/aftariswanda/ Bagi yang mau kolab bisa langsung DM

Post A Comment: